Praktijkdag Kwaliteitsborging voor het Bouwen gaat door!

U heeft het vast gelezen: de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen is in de parkeerstand beland.  Ondanks dat zijn én worden er wel boeiende praktijklessen opgedaan die we graag willen delen. Niet zozeer vanwege de wet, maar vanwege het feit dat deze nieuwe aanpak zijn vruchten afwerpt. De praktijk kan immers nog zoveel beter! Besloten is daarom om onze Praktijkdag op 11 oktober gewóón door te laten gaan. We richten ons op koplopers die de intrinsieke drive hebben om kwaliteit op een hoger niveau te tillen. Die deze informatieve dag gaan benutten om weer nieuwe vorderingen te maken.

Naast een plenair gedeelte worden er in vier workshops antwoorden op vragen gegeven zoals:

  • Aanmeldbutton Praktijkdag Kwaliteitsborging in de Bouw 23-11-2016Hoe ontwerp, realiseer en verifieer je risico gestuurd ontwerpen?
  • Hoe ga je slim om met bestaande concepten en repeterende bewijslast?
  • Hoe regel je ketenverantwoordelijkheid & ketenbetrokkenheid?
  • Hoe richt je een as built dossier logisch in?
Aanmelden

U krijgt 50% korting op de oorspronkelijke deelname vergoeding omdat wij graag samen met u  het belang van deze nieuwe ontwikkelingen willen bespreken. Uw bijdrage in de kosten is slechts €145,- in plaats van € 295,-. Meld u nu aan!

Informatieplein

Diverse partijen informeren u op het informatieplein over de Wet Kwaliteitsborging en bijbehorende instrumenten. Wilt u ook standhouder zijn op dit informatieplein? Dat kan nog!
Neemt u dan contact op met Miriam Nijhof van Balance & Result op m.nijhof@balance-result.nl of u belt 0570-628474

Voor overige vragen mailt u info@niemankwaliteitsborging.nl of u belt 038-3030903.