Partners

Geregeld werkt in diverse projecten samen met adviseurs op het gebied van verandering, beleid en andere specialisaties. Een overzicht van samenwerkingspartners en hun specialiteiten. Klik op de logo’s hieronder voor meer informatie…

Senze

Wij adviseren overheden en bedrijven over beleidsvorming, cultuur en organisatieverandering. De mens staat daarbij centraal. Dat geldt voor de mens als medewerker, adviseur of interim-manager van SENZE. En dat geldt in nog grotere mate voor onze opdrachtgevers.

RoodZuid

Voor verandering ben je bij ons aan het juiste adres. We begeleiden mensen en organisaties die willen veranderen omdat je daarbij wel wat hulp kunt gebruiken. Laat je verleiden door je dromen en durf het bestaande los te laten!

MHW, Adviseurs en Ingenieurs in Milieu, Bodem en Water
MWH is meer dan kennis alleen. Al meer dan 25 jaar staat ons Nederlandse advies- en ingenieursbureau breed bekend met ondernemende medewerkers in water-, bodem- en milieuwereld. MWH helpt haar klanten met concrete oplossingen, van advies tot uitvoering, en met gedegen kennisoverdracht. Wij voeren ons werk uit op nationaal, provinciaal en lokaal niveau vanuit onze kantoren in Delft, Arnhem en Amsterdam. Daarnaast werken we ook nauw samen met onze internationale collega’s in een wereldwijd kennisnetwerk vanuit 170 vestigingen.